NoŽlle's romige andijviestamppot met gehakt
Ingredienten: (2 pers.):
750 gr. aardappelen
zout, peper
500 gr. panklare andijvie
100 gr. half om half gehakt
100 gr. mon chou
3 el uiensoeppoeder
Bereiding:
Kook de aardappelen in 15-20 min gaar met weinig water en zout. Schep na 10 min de andijvie op de aardappelen.
Roerbak intussen het gehakt in een droge anti aanbakpan rul en grijs. Giet de aardappelen en de andijvie af en stamp ze door elkaar. Meng het gehakt, de mon chou en de uiensoep- poeder erdoor. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Receptnummer: 557 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: No?lle Verveer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept