Nieuws   Zoeken 

Corry's kabeljauw in roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
3 grote uien
250 gram geschrapte worteltjes
2 takjes peterselie
2 pakken diepvries kabeljauw (400 gram)
zout-peper
3 teentjes knoflook
1 theelepel kerriepoeder
200 gram geraspte oude kaas
1/8 liter slagroom
Bereiding:
voorbereiding: ui pellen en in ringetjes snijden, worteltjes wassen en in plakjes snijden. in kopje peterselie fijnknippen bereiding: oven voorverwarmen op 200 graden. vis inwrijven met zout en peper. in ovenschotel leggen. knoflook pellen en erboven uitpersen erover verdelen ui, wortel en peterselie, bestrooien met kerriepoeder en kaas en slagroom erover schenken afdekken met alufolie in midden van oven in ongeveer 1 uur gaarstoven lekker met sla en stokbrood.
Receptnummer: 5580 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Corry
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept