Nieuws   Zoeken 

Corry's zuurkool met ham en kaas
Ingredienten: (4 pers.):
750 gram aardappelen
250 gram ham (gekookte)
750 gram wijnzuurkool
beetje zout
1 dl witte wijn
1,5 dl yoghurt
200 gram geraspte kaas
paneermeel
boter
Bereiding:
aardappelen gaar koken, samen met melk puree van maken. ham in reepjes snijden zuurkool met wat zout en wijn 10 minuutjes zachtjes laten koken yoghurt en geraspte kaas toevoegen (beetje kaas achterhouden) in beboterde ovenschotel helft van zuurkoolmengsel doen, daarop puree en reepjes ham tenslotte rest van zuurkool met paneermeel en achtergehoiuden kaas klontje boter hier en daar erop doen schotel in hete oven 225 graden doen tot er een mooi bruin korstje opzit eet smakelijk
Receptnummer: 5594 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: corry
Opmerking:
Lekker eenvoudig gerecht
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept