Tine's victoriabaars filet met broccoli
Ingredienten: (4 pers.):
4 visfilets
1 kleine ui
75 gr.gerookte spekjes
klein pakje slagroom
1 visbouillontablet
cayennepeper
300 gr broccoli roosjes
1 eetlepel peterselie
peper en zout naar smaak
1 teentje knoflook
Bereiding:
leg de vis in een magnatronschaal en bestrooi ze met peper en zout. Bak de spekblokjes in een droge koekepan met anti-aanbaklaag zachtjes uit,voeg de gesnipperde ui en knoflook ui toe bak nog even 3min.Voeg de slagroom toe en laat de saus op een hoog vuur inkoken doe dan de cayennepeper erbij en de bouillonblok.Leg de broccolieroosjes op de vis en giet de saus erover.Doe dit alles afgedekt in de magnatron op volvermogen 10 minuten. Als laatste de peterselie er over strooien. Lekker met pasta.
Receptnummer: 5595 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Victoriabaars kan ook vervangen worden door roodbaars of kabeljauw.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept