Nieuws   Zoeken 

Jacqueline's hamlappen in oesterzwammen roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram hamlappen
zout peper boter
2 kleine uitjes
150 gram oesterzwammen
125 ml creme fraiche
3 el rode wijn
1 el tomatenketchup
halve el ketjap manis
halve el maizena of alles binder
Bereiding:
snijd het vlees in stukjes en bak het in de boter aan uitje fijnsnipperen en toevoegen op smaak brengen met peper en zout de kleingesneden oesterzwammen toevoegen. daarna de rest van de ingredienten toe voegen behalve de maizena. flink roeren en met deksel op de pan op laag vuur ongeveer 10 minuten laten sudderen. als laatste binden met maizena of allesbinder.
Receptnummer: 5610 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Jacqueline
Opmerking:
dit gerecht smaakt heerlijk met allerlei soorten deegwaren en een frisse salade erbij
eventueel met stokbrood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept