Jacqueline's garnalen met feta en olijven |
Ingredienten: (4 pers.):
750 gram middelgrote rauwe garnalen
2 dl olijfolie
2 teentjes knoflook uitgeperst
1 blik tomaten(400 gram)
vers gemalen peper
2 tl verse thijm
60 gram fete in blokjes
olijven naar smaak
zout | Bereiding:
olie in grote ondiepe pan verhitten. knoflook 1 min. fruiten. fijngeprakte tomaten en de peper toevoegen. 15 minuten op laag vuur laten pruttelen. af en toe roeren. garnalen en thim toevoegen en al roerend 5 min laten koken kaas en olijven toevoegen en zout naar smaak. |
Receptnummer: 5627 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: jacqueline |
Opmerking: dit is erg lekker met rijst en een knapperig brood. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |