Nieuws   Zoeken 

Tine's gebakken kabeljauw met witlof en mosterd
Ingredienten: (2 pers.):
300gr. kabeljauwfilet
4-6 struikjes witlof
olijfolie
4 eetlepels créme fraiche
1 flinke eetlepel mosterd
3 eetlepels visbouillon
sap van een halve citroen
zout en peper naar smaak
1 eetlepel fijn geknipte bieslook
Bereiding:
Snijd de witlof in smalle reepjes,laat de olie in hapjespan of wok heet worden ,bak de witlof op hoog vuur omscheppend 3min..Voeg het citroensap,de crémefraiche,de mosterd,de visbouillon en het peper en zout toe,houd dit warm. Bak de visfilets in de olie of margarine om en om tot ze licht bruin en gaar zijn. Schep de witlof op 2 borden en leg de vis erop en bestrooi het met bieslook.
Receptnummer: 5636 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Heerlijk met aardappelpuré.
Inplaats van kabeljauw kan je ook roodbaars,victoriabaars of zeeduivel nemen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept