Willemijn's spaghazie van Ruben
Ingredienten: (4 pers.):
450 gr. diepvriesspinazie á la crème
1 pak spaghetti
200 gr. katenspek
1 potje crème fraiche
Bereiding:
De spinazie ontdooien (in pan of magnetron). Ondertussen de spaghetti volgens aanwijzingen koken. Het katenspek in stukjes snijden en in een braadpan of koekenpan zachtjes bakken. Als de spinazie ontdooid is, deze er doorheen scheppen, tezamen met de crème fraiche. De spaghetti naar wens los erbij serveren of er doorheen scheppen.
Receptnummer: 5638 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Willemijn Veldhuizen
Opmerking:
Dit recept is zeer snel klaar te maken, vooral als je deze ingrediënten altijd in voorraad hebt, want alles, (zelfs gekookte spaghetti) kan in de diepvries bewaard worden. Het is wel een "machtig" recept, waarschijnlijk niet voor de slanke lijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept