Tine's vispotje van zonnevis, zalm, prei en venkel
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr.zonnevisfilet
300 gr.zalmfilet
2 venkelknolletjes
300 gr.prei
450 gr.voorgekookte krielaardappeltjes
1 blik mosterdsoep
olijfolie
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Venkelknolletjes in foodprocessor of dunne plakjes snijden. Prei in ringetjes snijden. In wok of hapjespan olie heet laten worden, heel even de venkel en prei omscheppend bakken. Dan de in stukjes gesneden vis, zout en peper, krielaardappeltjes en de soep toevoegen en alles in een magnetronschaal storten en afgedekt met magnetronfolie afgedekt in de magnetron 5 min. vol vermogen gaar laten worden.
Receptnummer: 5675 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Inplaats van zonnevis kan je ook kabeljauwfilet of scholfilet nemen. Als je geen magnetron hebt dan 10 minuten laten stoven.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept