Nieuws   Zoeken 

Heidi's kabeljauw-bloemkoolschotel met broccolisaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 kabeljauwfilets (eventueel uit het vriesvak)
1 bloemkool
12 aardappelen
1 blik broccoliroomsoep
beetje boter
Bereiding:
Verwarm de over voor op ongeveer 225°c. Leg de kabeljauwfilets in een beboterde ovenschotel. Was de bloemkool en verdeel de kleine bloemkoolroosjes over de vis. Schil de aardappels en snijd deze in kleine schijfjes. Leg deze dakpansgewijs over de boemkoolroosjes. Open het blik broccoliroomsoep en verdeel deze over de aardappelen. Dek de schotel af en plaats in de oven voor ongeveer 50 min.
Receptnummer: 5684 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Heidi
Opmerking:
Je kan er eventueel nog gemalen kaas overstrooien. Als je bezoek verwacht, kan je alles op voorhand al klaarmaken en hoef je enkel de oven op te zetten. Zo kan je de hele tijd rustig van je bezoek genieten, zonder in de keuken te moeten staan.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept