Nieuws   Zoeken 

Wendy's gegrilde varkenshaas
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. Varkenshaas
1 Grote ui
Champignons
Room culinair (warme sauzen)
Olie
Bouillonblokje
Allesbinder
Zakje j-b geraspte kaas
Peper
Zout
Bereiding:
Snij de varkenshaas in plakjes van ong. een centimeter dik en leg ze in een ovenschaal. Gril ze vervolgens 15 min. Ondertussen kun je de ui snipperen en de champignons op plakjes snijden en bakken in de olie. Haal de pan van het vuur en doe de room culinair en de bouillon erbij. bindt dit met de allesbinder. Nadat de varkenshaas 15 minuten gegrild is, gooi je de saus over de varkenshaas heen en hierover doe je de geraspte kaas. Schaal nog 10 minuten terugzetten onder de grill.
Receptnummer: 5686 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Wendy
Opmerking:
Let op: het kan zijn dat er vrij veel vocht in de ovenschaal ligt na de 15 minuten, dit eerst afgieten voordat je de saus erover doet!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept