Ingredienten: (2 pers.):
2 kipfilets
1 pak of zak pasta (voor 2 pers.)
kruiden
1 courgette
1 flinke ui
1 zakje geraspte kaas
1 zakje room-kaas saus en 1 zakje lente-ui saus
(van Maggi of Knorr) | Bereiding:
Kook de pasta volgens de verpakking. Snij de kipfilet in blokjes en kruid deze met peper, zout en kipfiletkruiden (of je eigen favoriete kruiden) en bak ze bruin. Snij de courgette (met schil) in dunne plakjes en bak deze licht in (olijf-)olie en bak daarna een fijngesneden ui. Doe de pasta, gebakken kipfilet, ui en courgette in een ovenschaal. Maak saus van een pakje room-kaas saus en lente-ui saus volgens de verpakking en doe dit over de rest in de ovenschaal. Nu wat geraspte kaas eroverheen en in een voorverwarmde oven gratineren (ongeveer 10 minuten op 180C). Ook handig is (wanneer je tijdgebrek hebt) om alles al eerder te maken en 's avonds de schaal iets langer in de oven te zetten en op te warmen. Eet smakelijk! |