Nieuws   Zoeken 

Els' witlofbootjes met garnalen
Ingredienten: (6 pers.):
12 blaadjes witlof
125 gr. cocktailgarnalen
1/2 rode peper
1/2 kleine ui
1 takje peterselie
3 el olijfolie
1 1/2 el witte wijnazijn
1 el kappertjes
Bereiding:
Rode peper doormidden snijden, zaadjes eruit halen en heel fijnsnijden. De halve ui snipperen. Peterselie fijnknippen. Rode peper, witte wijnazijn, olijfolie, ui, peterselie en de kappertjes tot een sausje roeren. De garnalen er door scheppen. Op ieder blaadje witlof wat garnalenmengsel scheppen en eventueel nog garneren met een plukje peterselie. Zo klaar en heerlijk fris.
Receptnummer: 5709 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept