Nieuws   Zoeken 

Engeman's tulband
Ingredienten: (12 pers.):
250gr boter
of margarine
300gr.suiker
vanille suiker
schil van een citroen
of rum aroma
(kan ook andere smaak)
500gr.zelfrijsendbakmeel
ca.8 eetl.melk
5 eieren
Bereiding:
Men roert de boter tot room en voegt lepel voor lepel de suiker mat de vanille-suiker toe.Daarna een voor een de eieren.Met het zout en de aroma. Dan doe je gezeefde bakmeel lepel voor lepel.Om en om met de melk.3 eetlepels te gelijk.Men gebruikt zoveel melk dat het deeg van de lepel valt.dan doe je et mengsel in een tulband.en niet de oven voor verwarmen.oven op 200 graden zetten.min.60 min.En af entoe met een fondeu vorkje erin prikken of er geen deeg aan de vork blijft hangen.
Receptnummer: 5714 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Roos engeman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept