Nieuws   Zoeken 

spaghetti met garnalen á lá Enzina
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. spaghetti
noorse garnalen
groene pesto
kopje olijfolie
2 teentjes knoflook
paar takjes verse peterselie
half theelepeltje sambal of
klein chilipepertje
zout
verse tomaten of
kant-en klaar blikje polpa tomatensaus
Bereiding:
Garnalen schoonmaken (kop er af, evt. kuit er tussen uit halen) Laat een pan water voor de spaghetti aan de kook komen en voeg zout naar smaak toe. Fruit intussen in een wok of hapjespan de pesto, sambal, (fijngehakte) teentjes knoflook en peterselie in de olijfolie. Voeg hierbij snel de garnalen toe. Als laatste de tomaten en nu even lekker laten intrekken. Spaghetti afgieten en meteen bij het mengsel voegen. Goed om en om roeren! Buon Appetito!
Receptnummer: 5719 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Enzina Heesbeen-Troiano
Opmerking:
Probeer zoveel mogelijk tijdens het koken van het water voor de spaghetti te doen zodat, als de spaghetti bij het water gaat, je het overige al lekker 10 minuten hebt laten intrekken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept