Nieuws   Zoeken 

Beppie's perendessert van de markies
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak vanille-ijs (250 gr.)
2 eetl. poedersuiker.
1/8 l. slagroom.
8 halve peren (conserven).
8 cocktail-kersen.
Bereiding:
Het ijs met de poedersuiker en de room, met de mixer of een garde, tot een crèmige saus kloppen. Op 4 dessertschaaltjes of bordjes 2 halve peren leggen met de cocktail-kers als versiering in de peerholte. De saus om de peren heen gieten.
Receptnummer: 5721 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Een heel snel toetje. (Uit Modern Koken) Maar het boek is inmiddels ook al 30 jaar oud! Lekker voor de Paasdagen.
ca. 340 cal. p.p.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept