Nieuws   Zoeken 

Jacqueline's schnitzel hutselfruts
Ingredienten: (2 pers.):
2 flinke platte schnitzels
een dikke plak ham van ongeveer anderhalf ons
champignons
ui
plakken kaas
Bereiding:
Bak eerst de schnitzels. dan snij je de champignons in stukjes met de ui en smoor die lekker in een aparte koekenpan. daarna snij je de ham in stukjes en bak die mee. dan plaats je de schnitzels elk op een apart bord en gooi het mengsel van de champignons, ui en ham erover heen. Daar boven op beleg je het totaal met plakken kaas en je zet het even in de oven om een lekker krokant korstje te krijgen. Let wel op.... het is vrij hartig en je zit zo vol!!!!!
Receptnummer: 5723 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: jacqueline
Opmerking:
Je zit er zo vol mee, dus hou rekening met de bijrecepten, soms heb je die niet eens nodig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept