Nieuws   Zoeken 

Reina's Kaasbonbon
Ingredienten: (1 pers.):
1 blokje kaas van ong. 2 bij 2 bij 2 cm
1 plak rauwe slagersham of parmaham
1 theelepel roomkaas
1/2 theel. Provencaalse kruiden
peper
Bereiding:
Meng de roomkaas met de Provencaalse kruiden. Voeg naar smaak peper toe. Leg het blokje kaas in het midden op de ham. Doe het roomkaas-kruidenmengsel daar bovenop. Vouw de ham om het blokje kaas tot een mooi pakketje en klaar is Kaas. Serveertip:(bijv. bij een buffet) Maak veldsla aan met een frisse dressing van olie en azijn die op smaak is gebracht met peper en zout. Maak een bedje van sla op een bordje en leg daar de bonbons op.
Receptnummer: 5813 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Ik heb voor 1 persoon 1 bonbon gerekend. Natuurlijk kun je er net zoveel maken als je wilt.
Lekker bij een "(aangeklede) borrel", buffet etc.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept