Nieuws   Zoeken 

Linda's tagliatelle zalm om te smullen
Ingredienten: (2 pers.):
groene en witte tagliatelle
200 gram gerookte zalm (of 200 gram zalmsnippers)
250 gram champignons
2 sjalotten (of event. uien)
1 eetlepel boter
2 dl kookroom
3 eetlepels wodka
peper
bieslook
Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzingen op het pak. snipper de sjalotten, snipper de plakjes zalm, snijdt de champignons in kwarten. Verhit de boter in de braadpan. Bak hierin de sjalotten en de champignonskwarten. Roer de kookroom en de wodka er doorheen. Breng aan de kook. Meng de zalmsnippers door de saus. Strooi de gesneden bieslook en de peper op de saus en meng het er door heen. Serveer de saus met de tagliatelle. Een culinair hoogstandje in niet al te veel tijd.
Receptnummer: 5822 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Linda
Opmerking:
Eventueel kun je de wodka weglaten als er kinderen mee eten. Is ook heel lekker. Maar de wodka maakt het geheel af. Eet smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept