Nieuws   Zoeken 

Bosjes kiphachee met creme fraiche
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. kipfilet
25 gr. boter
150 gr. gesneden uien
1/2 el basterdsuiker
1/2 kippenbouillontablet
3 el creme fraiche (op kamertemperatuur)
zout
versgemalen peper
Bereiding:
Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Verhit de boter in een wok (of braadpan) en roerbak de uien met de suiker goudbruin. Voeg de reepjes kip toe en roerbak ze 1 minuut mee. Voeg 1 dl heet water,de verkruimelde bouillontablet en de creme fraiche toe aan het kip-uimengsel en breng de vloeistof al roerende tegen de kook aan;laat de hachee 3 minuten zachtjes pruttelen. Breng de hachee op smaak met zout en peper. Lekker met rijst of mihoen.
Receptnummer: 5826 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Marian
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept