Nieuws   Zoeken 

Engemans Chocolade
Ingredienten: (12 pers.):
100 gr. roomboter of magarine
(en wat extra voor de bakvorm)
125 gr. suiker
1 ei
75 gr. tarwebloem
3 el. cacao
1/2 tl. bakpoeder
75 gr. hazelnoten.
Bereiding:
De oven voorverwarmen op 200c.Een bakblik van 20x30cm.goed invetten.De boter en de suiker in een beslagkom doen en tot creme roeren.Het ei er door.De bloem,de cacao en het bakpoeder zeven en toe voegen.Alles tot een glad deeg roeren.Het deeg in de bakblik doen en gladstrijken.De noten hakken en gelijkmatig over het deeg verdelen.Midden in de oven 8 min. bakken.Wat af laten koelen.Dan in kleine stukjes van 4x5 cm. snijden en volledig af laten koelen.
Receptnummer: 5831 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Roos engeman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept