Ellen's snelle kabeljauw uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr kabeljauw
paar tomaten
250 gr champignons
knoflook
1 blik kreeftensoep
geraspte kaas
zout/peper
Bereiding:
ovenschaal invetten. tomaten in plakken snijden en onderin de schaal leggen. Knoflook persen/klein snijden en over de tomaten doen. (evt wat gedroogde italiaanse kruiden toevoegen) Vis boven op de tomaten leggen. (wel goed droogdeppen, anders wordt het geheel wat waterig.)Zout en peper naar smaak er over. Champignons in plakjes over de vis en daarna het blik kreeftensoep toevoegen. De geraspte kaas erover strooien en ongeveer 30 minuten de oven in op 200/220 graden tot de kaas gesmolten is. (Ook lekker om bij de vis wat grote garnalen toe te voegen!) lekker met stokbrood en een groene salade
Receptnummer: 5835 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: E van Prehn
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept