Nieuws   Zoeken 

Jos' Broodje hete hond
Ingredienten: (4 pers.):
2 warme rookworsten(hema)of
2 potten bockworst
3 uien in ringen gesneden
peper/zout/stroop of bruine basterdsuiker
augurken in plakjes
tomatenketchup of currysaus
mosterd
8 a 10 puntbroodjes
Bereiding:
Uien in mengsel van boter/olijfolie smoren tot ze zacht zijn. Peper/zout en wat stroop of bruine basterdsuiker toevoegen en goed doorwarmen Rookworsten of bockworsten vlgs. gebruiksaanwijzing verwarmen. Indien rookworsten dan eerst water koken, laag zetten, vlamverdeler op de gaspit plaatsen en dan de rookworsten erin doen en ongeveer 15 minuten laten wellen, beslist niet koken! Worst in plakjes snijden (bockworsten kunnen heel tussen een broodje). Broodjes opensnijden, besmeren met mosterd, hierop de worst verdelen, de uien en de plakjes augurk. Ketchup of curry erop en aanvallen maar!!!!
Receptnummer: 5842 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Jos Plu
Opmerking:
Eventueel nog een plak kaas erop leggen en even onder de grill zetten.
Ook lekker als hoofdgerecht op de zaterdag, neem dan wat meer broodjes en eventueel extra worst en uien!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept