Nieuws   Zoeken 

Chocoladefondue van Monique
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr pure chocolade
1 dl slagroom
stukjes vers fruit of koek bv.:
banaan, mandarijn, appel,
peer, ananas, kiwi, aardbei,
perzik, lychees, kersen,
cake, eierkoek, lange vinger
Bereiding:
Breek de chocolade in stukjes en doe ze samen met de room in een kom. Zet de kom in een pan met heet water (au bain-marie) die op een laag vuur staat. Laat de chocolade zachtjes smelten onder af en toe roeren. Serveer de chocoladefondue direct op een rechaud en doop de in stukjes gesneden vruchten en koek erin.
Receptnummer: 5850 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Monique
Opmerking:
Chocoladefondue is erg machtig. Ook leuk voor een kinderfeestje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept