Nieuws   Zoeken 

Bosjes tauge-aardappelschotel
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr.aardappelen
1/2 dl melk
25 gr.boter
2 eieren
3 el sojasaus
75 gr.belegen geraspte kaas
zout en peper en nootmuskaat
250 gr.tauge
2 preien in ringen
250 gr.gekookte ham in blokjes
Bereiding:
Kook de aardappelen.Pureer ze daarna.Voeg de melk,de boter,de eieren,de sojasaus en 50 gr.van de geraspte kaas toe.Stamp alles goed dooreen.Maak op smaak met zout,peper en nootmuskaat. Vermeng de aardappelpuree met de tauge,prei en ham.Doe dit in een beboterde ovenvaste schaal en bestrooi het met de rest van de geraspte kaas. Bak de tauge-aardappelschotel 25 minuten in een op 200C voorverwarmde oven tot er een bruin korstje op is gekomen.
Receptnummer: 5855 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Bosje
Opmerking:
Lekker met een komkommersalade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept