Kip-spekjessaus met tagliatelle van Linda
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons kipfilet in reepjes
1 klein bekertje slagroom
1 glas witte wijn
2 tenen knoflook
1 ons magere kipreepjes
2 prei stengels
bloem
zout
peper
Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzingen. Bak de spekreepjes uit en voeg de kipreepjes toe. Laat de kipfilet even goed aanbakken. Pers de tenen knoflook erboven uit. Voeg de witte wijn toe aan de kip. Voeg de in zeer dunne ringen gesneden prei toe en schenk de slagroom erbij. Laat het geheel even stoven en indampen (wijn). Strooi naar smaak zout en peper erover. Als de saus wat te dun is binden met wat gezeefde bloem. Serveren met de tagliatelle.
Receptnummer: 5868 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: linda
Opmerking:
Een succes recept. Waar nooit wat van overblijft.
Eet smakkelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept