Jorina's (stok)broodje gehaktmix
Ingredienten: (2 pers.):
4 voorgebakken pistolettjes of
2 voorgebakken stokbroodjes
400 gr. gehakt
1 blikje tomatenpuree
ketchup
curry
1 ui
geraspte kaas
evt. 2 teentjes knoflook
Bereiding:
oven voorverwarmen op 220 celsius
Gehakt los braden. Ui klein snijden en meefruiten.
Tomatenpuree toevoegen. Een flinke scheut tomatenketchup en curry toevoegen en evt. twee teentjes knoflook toevoegen. Goed doorroeren.
De (stok)broodjes in de lengte opensnijden (let op! Niet doorsnijden) en vullen met de gehaktmix. Afdekken met lekker veel geraspte kaas.
4 min. in de oven en 1 min. onder de grill.
Eet smakelijk!
Receptnummer: 587 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Jorina de Kruijk
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept