Farfalle salmone van Antoinette
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak farfalle pasta
2 pakjes zalmfilet
1 groot blik zalm
1 ui
2 a 3 teentjes knoflook
2 pakjes room culinair
een scheut brandy
kaviaar
kruiden zoals oregano, dille,peterselie
citroen
Bereiding:
Kook de farfalle zoals het op de verpakking beschreven staat. Voor het plakken kun je er ook een beetje olijfolie bij doen. Bak in een pan de fijn gesneden ui, de fijn gesneden knoflookteentjes tot ze goudbruin zijn. Dan een scheutje brandy toevoegen naar smaak. Zet het vuur zachter en voeg het blik zalm toe en de room. Dan de kruiden erbij naar smaak toevoegen. Dan de dunne plakjes zalmfilet in reepjes snijden en toevoegen in de pan. Laat het even zachtjes een paar minuten meepruttelen. Doe er een eetlepel kaviaar bij en een beetje citroensap er door heen. Leg de pasta op een bord en doe de pastasaus eroverheen. Een echte aanrader!
Receptnummer: 5870 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Antoinette
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept