Nieuws   Zoeken 

Bosje's rijst met zoete kipshoarma
Ingredienten: (4 pers.):
350 gr.snelkookrijst
40 gr.boter
500 gr.kipshoarma
1/2 ltr.blikje perzikschijfjes
3 el tomatenketchup
allesbinder
peper en zout
Bereiding:
Bereid de rijst. Verhit de boter in de koekenpan en bak hierin het vlees al omscheppend bruin en in 10 minuten gaar. Voeg de perzikschijfjes met het sap en de tomatenketchup toe en breng alles aan de kook. Bind het vocht met de allesbinder en breng de saus op smaak met peper en zout. Doe het vlees in een schaal en schep het vlees erover.
Receptnummer: 5887 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Bosje
Opmerking:
Is ook lekker met ciabatta i.p.v. rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept