Bosje's rijst met zoete kipshoarma |
Ingredienten: (4 pers.):
350 gr.snelkookrijst
40 gr.boter
500 gr.kipshoarma
1/2 ltr.blikje perzikschijfjes
3 el tomatenketchup
allesbinder
peper en zout | Bereiding:
Bereid de rijst. Verhit de boter in de koekenpan en bak hierin het vlees al omscheppend bruin en in 10 minuten gaar. Voeg de perzikschijfjes met het sap en de tomatenketchup toe en breng alles aan de kook. Bind het vocht met de allesbinder en breng de saus op smaak met peper en zout. Doe het vlees in een schaal en schep het vlees erover. |
Receptnummer: 5887 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Bosje |
Opmerking: Is ook lekker met ciabatta i.p.v. rijst. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |