Nieuws   Zoeken 

Rode kool schotel van Rozaline
Ingredienten: (3 pers.):
400 gr gehakt
450 gram diepvries rode kool
1 zakje stroganoffsaus
1 zakje knorr aardappelpuree (3 pers)
beetje boter om te bakken
Bereiding:
het gehakt rul bakken zakje saus er bij doen volgens gebruiksaanwijzing.in een ovenschaal doen rode kool (laten ontdooien even in de magnetron) erboven op doen. aardappelpuree bereiden volgens verpakking en die weer op de rode kool evt. wat paneermeel en wat boter er over en dan een paar min. onder de grill. Als de rode kool nog erg koud is dan zet ik de schotel 15 min. in de oven op 200 graden.
Receptnummer: 5912 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: rozaline
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept