Kipsaté met salade van rode ui van Tine
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr,kipfilets
1 theelepel kurkumapoeder
1/2 theelepel scherpe kerrie
olijfolie
2 rode uien
1 lenteuitje
extra vergine olijfolie
witte wijn azijn
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Snijd de kipfilets plat in tweeën.Meng een beetje olie met kurkuma,kerrie en wat zout en peper. Marineer de kip hier ongeveer 15 minuutjes in.Maak de uien schoon,snijd ze in parten en kook ze in water met wat azijn gaar,eventjes de lenteuitjes meekoken. Giet af en meng wat lekkere olijfolie,zout en peper en beetje azijn. Steek de filets op satéstokjes en grill ze in de oven lekker gaar of bak ze in een koekepan snel in olie licht bruin en gaar.Serveer met witte rijs en klare pangsitsaus.
Receptnummer: 5916 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept