Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselderij van Tine
Ingredienten: (2 pers.):
14 gamba's
1 rode peper
1 rode ui
3 tenen knoflook
2 stengels bleekselderij
3 tomaten
olijfolie
1 theelepel koriander
1 mespunt djinten(conimex)
zout en peper naar smaak
fijngehakte peterselie
Bereiding:
In hapjespan of wok olie heet laten worden,knoflook fijngesneden fruiten dan in partjes gesneden ui met de fijngesneden peper (zonder zaadjes) en in stukjes gesneden bleekselderij toevoegen en zachtjes bakken.Bak de gamba's heel even mee,voeg de in blokjes gesneden tomaat met de koriander en djinten toe.Stort dit alles in een magnatronschaal en afgedekt 5 minuten volvermogen gaar laten worden.Dan de fijngehakte peterselie en peper en zout toevoegen goed omscheppen dan serveren met stokbrood en kruidenboter.
Receptnummer: 5933 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept