Nieuws   Zoeken 

Annie's een dag van te voren rumtaart (via Reina)
Ingredienten: (8 pers.):
Taart:
2 pakken Lange vingers
2 borrelglaasjes witte rum
2 borrelglaasjes water
4 dl. slagroom
1 zakje vanillesuiker
Creme:
120 gr. zachte boter
3 eidooiers
150 gr. poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
1 borrelglas witte rum
Bereiding:
Creme De ingrediënten voor de creme ong. 10 minuten mixen (met mixer). Taart Borrelglaasjes rum en water in een schaaltje of diep bord doen. De lange vingers heel snel één voor één door de rum/water halen en met de suikerkant op de bodem van de springvorm leggen, de gaten met kleine stukjes bedekken. Hierover de creme verdelen. Dan weer een laag lange vingers zoals hierboven vermeld. Dan de slagroom stijfkloppen met een zakje vanillesuiker en dit over de taart verdelen. Een dag laten opstijven in de koelkast. Voor opdienen kun je de taart versieren met chocoladeblaadjes of chocolade koffieboontjes o.i.
Receptnummer: 5953 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
De taart moet een dag van te voren bereid worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept