Ingredienten: (4 pers.):
25 g boter of margarine,
300 g shoarmavlees,
450 g sperziebonen (diepvries),
zakje geraspte jong belegen kaas
l zak diepvries rösti a 600 g
2 eetlepels geroosterd sesamzaad (Zonnatura) | Bereiding:
Voorbereiden: In braadpan boter verhitten. Shoarmavlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Sperziebonen erdoor scheppen. In een kom de rösti en geraspte kaas door elkaar scheppen. Ovenschaal invetten en het mengsel van shoarmavlees en sperziebonen erin scheppen. Röstikaasmengsel erover verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In het midden van de oven shoarmavleesschotel met röstikaaskorst in ca. 40 minuten goudbruin en gaar laten worden. (met magnetron er bij (450W) 20 min) |