Nieuws   Zoeken 

Asperges met ham op Brabantse wijze van Tine
Ingredienten: (2 pers.):
750 gr .witte asperges
200 gr achterham
olijfolie
2 gekookte eieren
30 gr.bloem
peper en zout naar smaak
kerrie naar smaak
Bereiding:
Schil de asperges en kook ze gaar in ongeveer 30 min.In een steelpannetje laag olijfolie met de bloem mengen totdat het glad is,dan zachtjes warm laten worden goed roeren e.v.t. met de garde dan het aspergenat er voorzichtig beetje bij beetje bij dan totdat er een mooie saus gladde saus ontstaat,dan kerrie,zout en peper toevoegen naar smaak. Leg de gekookte asperges op een schaal maak van de ham rolletjes en garneer dit rondom met de in plakjes gesneden ei de asperges giet de saus er overheen,of serveer de saus appart.Lekker met gekookte aardappelen
Receptnummer: 5971 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept