Nieuws   Zoeken 

Marie-Louise's tagliatelle met aspergesaus
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. asperges
200 gr. tagliatelle
1 doosje Maggi saus voor asperges
50 gr. boter
125 gr. ham (dikke plak)
1-2 eetlepels fijngesneden peterselie
Bereiding:
Snij de ham in blokjes, schil de asperges en snij deze in stukjes van ong. 2 cm. Houd de kopjes even apart. Kook de aspergestukjes met een klein beetje zout beetgaar (Voeg halverwege de kopjes toe). Kook de pasta volgens de gebruikaanwijzing. Bereid het zakje saus met 50 gr. boter zoals aangegeven op de verpakking. Roer de hamblokjes en de aspergestukjes door de saus. Verdeel de pasta over de borden. schep de saus erover en bestrooi dit met de fijngesneden peterselie. Eet smakelijk
Receptnummer: 5999 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Marie-Louise
Opmerking:
Lekker met een glaasje witte wijn. De pakjes van Maggi Aspergesaus zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. dus als het lekker vindt, sla dan wat extra pakjes in.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept