Marianne's mince potatoe top pie |
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo gehakt
1 pak diepvriesgroenten
of verse groenten naar keuze
1 pot tomatenpastasaus
2 pakken aardappelpuree (minstens 1 liter)
kaas
eventueel paneermeel | Bereiding:
bak het gehakt. Giet eventueel het vet af en voeg de groenten bij tot ze warm/gaar zijn. Voeg de saus toe, af en toe roeren tot het warm is. Doe het gehaktmengsel in een ingevette ovenschaal, dek het af met de aardappelpuree. Daarover weer de kaas en eventueel paneermeel voor een knapperig korstje. Zet het in de oven tot de kaas is gesmolten en/of bruin is. |
Receptnummer: 6020 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marianne |
Opmerking: Ik gebruik vaak gemengde diepvriesgroenten omdat ze in feite al gaar zijn. Als je verse gebruikt moet je ze eerst koken, of de ovenschaal veel langer in de oven laten. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |