Nieuws   Zoeken 

Astrid's pilaf
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr kipfilet
scheutje olijfolie
1 prei
2 uien
2 tenen knoflook
snufje peper
1 rode paprika
1 pakje tomatensoep
1 blikje ontvelde tomaten
3 eetlepels ketjap
1 gr blik perziken
1 pak rijst
Bereiding:
Bak in de verhitte olijfolie de kipfilet gaar, doe hier bij de uien, knoflook, paprika en bak dit mee met wat peper erover. Maak ondertussen de tomatensoep aan met heet water, doe dit bij de kipfilet samen met het blikje ontvelde tomaten, met het sap. Doe over de saus de eetlepels ketjap. Maak de blik perziken open en giet er het sap uit bij de saus, zo heb je lekker veel saus! Doe op het laatst de gesneden stukjes perziken erbij. Heerlijk met gekookte rijst!
Receptnummer: 6025 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: astrid
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept