Nieuws   Zoeken 

Wouter's Hongaarse pannenkoeken
Ingredienten: (4 pers.):
8 dunne pannenkoeken (kant en klaar)
250/300 gr kipfilet
3 grote champignons
1 ui
1 tomaat
1 rode of gele paprika
1 eetl. paprikapoeder
100 ml crême fraîche
2 eetl. olie
100 ml water
1 eetl. bindmiddel
peper en zout
Bereiding:
Snijd de champignons in plakjes, paprika en kipfilet in reepjes en tomaat in in blokjes en snipper de ui. Fruit de ui in de olie en roer van het vuur de paprikapoeder erdoor heen, giet de helft van het water erbij, terug op het vuur en laat het koken tot het water verdampt is doe de kip en de groenten, peper en zout. Doe de rest van het water erbij en laat dit 15 min sudderen, let op dat het niet droog kookt, anders nog wat water erbij. Haal de vaste bestanddelen uit de saus en pureer ze zodat er een smeuig papje is, vul de pannenkoeken vouw ze dicht, leg ze in een schaal en giet de saus erover. in een warme (200C) oven nog zo'n 10 min. serveer met de creme fraîche.
Receptnummer: 6074 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Wouter
Opmerking:
als de saus te dun is dan kun je deze met een bindmiddel (maizena) een beetje binden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept