Nieuws   Zoeken 

Eveline's gehakt met taugé
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr gehakt (naar wens runds-kalfs, kippengehakt...)
500 gr taugé
peper, zout, paprikapoeder, basilicum
1 kleine courgette
1 teentje look
1 ui
1 blik champignons
1 blik in stukken gepelde tomaten
rijst voor 4 personen
Bereiding:
water voor rijst laten koken, builtjes erin,dan: stoof ui en look, de in blokjes gesneden courgette erbij en even laten stoven, apart gemalen vlees (gehakt) losbakken, erbij doen, blik gepelde tomaten, champignons, meestoven, taugé erbij: laten meestoven. ondertussen is rijst gaargekookt, deze apart opdienen. sambal kun je erin verwerken of apart op bord bijdoen voor de pikantliefhebbers
Receptnummer: 6077 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: lemmens eveline
Opmerking:
lekker !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept