Nieuws   Zoeken 

Zalm-geitenkaasrolletjes op de wijze van Lieven
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr gerookte zalm
300 gr verse geitenkaas
2 groene appelen
100 gr griessuiker
20 cl water
2 lepels acaciahoning
roze peperbolletjes
Bereiding:
Snij de zalm in reepjes van 5 à 6 cm breed en 10 à 12 cm lang. Besmeer elk reepje met wat geitenkaas en rol ze op. Leg de zalmrolletjes op een ovenplaat. Oven vooverwarmen op 180°. Maak intussen de coulis: snij de appelen met schil en al in stukjes en doe ze in een pan. Voeg water en suiker toe en laat alles 10 min koken op een zacht vuurtje. Mix de moes en doe hem door de zeef. Laat de zalm-geitenkaasrolletjes 5 min opwarmen in de oven. Verdeel de coulis over de borden en schik er de rolletjes op. Garneer met honing en roze peperbolletjes.
Receptnummer: 6109 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Lieven De Bondt
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept