Nieuws   Zoeken 

Nana's scampi's met tomaat en basilicum
Ingredienten: (2 pers.):
20 grote scampi's
pasta naar keuze
bakboter en olijfolie
1 bakje champignons
500 gr spekblokjes
1 potje bio tomatenpuree met basilicum
1 doosje room
peper
paprika
oregano
2 eetlepels vodka
Bereiding:
Laat de pasta gaar worden. Bak de scampi's aan in wat boter en olijfolie. Hou deze dan warm en bak vervolgens in hetzelfde vocht de champignons met de spekreepjes. Hou deze daarna samen warm met de scampi's. Voeg in hetzelfde vocht de 2 eetlepels vodka en laat deze even flamberen. Giet hierna het potje met tomatenpuree en basilicum in de pan en voeg de room toe. Voeg naar eigen smaak de kruiden toe en laat goed inkoken. Giet vervolgens de pasta af en voeg deze toe aan de saus. Voeg de scampi's en de champignons en de spekblokjes toe.
Receptnummer: 6110 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Spruyt Nana
Opmerking:
u kan dit recept eventueel serveren met een in de oven gebakken broodje
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept