Avocado Dip van Dorith uit Israel
Ingredienten: (4 pers.):
2 grote rijpe avocado's
3 hardgekookte eieren
1/2 tl zout
1/4 tl vers gemalen zwarte peper
2-3 el citroen
2 el mayonaise
1-2 fijngehakte groene uien of half bosje bieslook
als garnering - bieslook
Bereiding:
Deel de avocado's in tweeen. Haal het vlees eruit en snij in stukjes of maak er puree van. Giet citroensap over de avocado's om zwart worden te voorkomen. Maak de eieren fijn en voeg de avocado's toe. Voeg de rest van de ingredienten toe. Voor een smeuiiger massa kan het mengsel even door de keukenmachine worden gedaan. Breng op smaak en zet in de ijskast.
Dien de avocado's op als een dip, met gesneden groente en crackers of als een voorgerecht, gegarneerd met bieslook
Receptnummer: 612 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Dorith Carmeli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept