Nieuws   Zoeken 

Annelies' spitskool met spekjes
Ingredienten: (3 pers.):
300 gram spitskool (gesneden)
200 gram zuurkoolspekjes
2 eetlepels creme fraise
Bereiding:
doe de spekjes in een magnetron schaal en doe ze in de magnetron en laat ze 2 min op vol vermogen bakken (wel een deksel erop doen ) roer de spekjes om en doe ze nog 1 x inde magnetron ook weer 2 min. doe de spitskool erop (geen water toevoegen) en laat dit 8 min. op vol vermogen koken in de magnetron. halverwege wel even omscheppen in de schaal. haal de schaal eruit en voeg 2 eetlepels creme fraise er aan toe en roer alles nog een keer goed door.(creme fraise niet mee koken want dan gaat het schiften).
Receptnummer: 6126 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 12 min. | Meer recepten van: annelies kluin
Opmerking:
dit is heerlijk bij gefruteerde krieltjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept