Linda's pittige pindaburger
Ingredienten: (4 pers.):
10 gr. boter of margarine
4 hamburgers (a 100 gram)
1 bakje pindasaus
4 kaiserbroodjes
1/4 zakje gemengde sla extra
bakje tauge
50 gram gezouten pinda's
1 zak kroepoek
Bereiding:
In de koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8 tot 10 minuten gaar en bruinbakken. Intussen de pindasaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzingen. Broodjes opensnijden en de slamix erover verdelen. Hamburgers erop leggen en tauge (uiteraard gewassen, kan rauw maar eventueel gebakken), pindasaus en pinda's erover verdelen. Serveren met kroepoek.
Receptnummer: 6142 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Linda
Opmerking:
Lekker voor de makkelijke zaterdag. Je kunt met deze burgers eindeloos varieren. Bijvoorbeeld i.p.v. sla plakjes komkommer of paprika. En alles wat denkbaar is.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept