Nieuws   Zoeken 

Asperges, zalm, nieuwe patatjes met knoflookboter
Ingredienten: (2 pers.):
1 bussel asperges
12 à16 nieuwe aardappelen
2 diepgevroren zalmfilets
1 rolletje knoflookboter
kerstomaatjes
tuinkers
Bereiding:
Je begint eerst met de asperges te schillen, zorg ervoor dat ze grondig geschild zijn, anders zitten er taaie stukjes tussen De asperges 20 minuten laten stomen in een stoommandje (je kunt ze ook in een metalen vergietje leggen in je kookpot - waar er een bodempje water in ligt) De aardappelen wassen (niet schillen) en gaar koken. De zalmfilets bereiden in de microgolf of pocheren. Als alles gaar is, schik je het op de borden, je legt er hier en daar een toefje tuinkers en een kerstomaatje bij. Een kerfje maken in de aardappelen, er een beetje knoflookboter instoppen, ook een beetje knoflookboter over de zalm en de asperges..... heel erg lekker en simpel te bereiden!!! smakelijk!
Receptnummer: 6161 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Saskia
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept