Nieuws   Zoeken 

eenvoudige bietenovenschotel van chandag
Ingredienten: (4 pers.):
koude aardappelen of aardappelpuree
gekookte bietjes
gehakt
zout
peper
knoflook
melk
ovenschaal en braadpan
Bereiding:
bietjes koken en snijden. aardappelen koken en snijden of fijn maken en de oven voorverwarmen op 175 graden.
gehakt rul bakken, zout, peper en knoflook toevoegen.De bietjes toevoegen met de aardappelen. Wanneer dit goed door elkaar geroerd is er een kopje warme melk aan toevoegen. Het moet een smeuige massa worden. Doe dit over in een ovenschotel en doe er eventueel kruidenpaneermeel over met een blokje boter, plaats dit een half uur de oven. Eet smakelijk.
Serveertips: Lekker met een komkommersalade. Komkommer in kleine blokjes snijden met hierover een dressing naar keuze.
Receptnummer: 624 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Gerrie Van Chandag
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept