Nieuws   Zoeken 

Wouter's couscoussalade met feta
Ingredienten: (2 pers.):
150 gr couscous
1 groentebouillontablet
1 theel. kerrypoeder
citroensap en geraspte citroenschil
verse koriander,peterselie, basilicum
2 sjalotten
1 teentje knoflook
150 gr champignons
150 gr feta
takje tijm
zout - vers gemalen peper
olijfolie.
Bereiding:
Doe de couscous in een schaal. Schenk daar de hete groentebouillon over. Breng dit op smaak met kerry, citroensap en citroenschil. Laat 15 min wellen. Eventueel de bouillon afgieten en schep de couscous los met een vork en voeg 1 eetl. olie toe. Pureer de koriander, peterselie en basilicum met olie in de blender tot een moes en meng dit door de couscous. Fruit in olie de gesnipperde sjalotten met de knoflook en de in plakjes gesneden champignons enkele minuten licht van kleur. Meng dit samen met kleine blokjes feta door de couscous. Breng op smaak met tijm, zout en peper en nog extra citroensap. Dit is lekker met Paprika en Komkommersalade.
Receptnummer: 6252 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Wouter
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept