Nieuws   Zoeken 

@3anne's pasta met olijven en kappertjes
Ingredienten: (4 pers.):
4 ansjovisfilets
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
3 blaadjes verse basilicum
½ rode spaanse peper
1 blik tomatenblokjes
300 gram spaghetti
zout
15 zwarte olijven
1 eetlepel kappertjes
2 volle eetlepels verse peterselie
Bereiding:
Laat de ansjovis uitlekken en hak ze fijn. Verwarm de ansjovis samen met de Spaanse peper en de geperste knoflook in een pan met de olijfolie en laat de vis als het ware smelten. Voeg de tomatenblokjes er aan toe en laat dit 15 minuten sudderen. Kook de spaghetti in een pan met gezouten water half beet gaar. Giet af en doe de spaghetti bij de saus in de pan. Ontpit de olijven en doe deze er samen met de kappertjes erbij. Laat de spaghetti gaar worden en roer er tenslotte de in stukjes bescheurde basilicum en de geknipte peterselie door.
Receptnummer: 6265 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: @3anne
Opmerking:
Heel snel en erg lekker, vooral op een warme dag als je behoefte aan iets hartigs hebt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept