Nieuws   Zoeken 

Karen's witlof met ham, kaas en ei
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr witlof, gesneden
1,5 á 2 ons ham in stukjes
1,5 á 2 ons geraspte kaas
4 hard gekookte eieren in
partjes
boter/margarine
nootmuskaat
zout
Bereiding:
Kook de witlof op gebruikelijke wijze. Voeg de ham erbij en warm dit even mee. Maak dit af met zout, nootmuskaat en boter. Roer dit even even door. Doe dan de kaas en de eieren er bij.
Receptnummer: 6281 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: karen
Opmerking:
Dit gerecht is lekker met aardappelpuree, gekookte aardappelen of gebakken aardappelen naar keuze
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept